maanantai 3. elokuuta 2015

Berliini Day 2

Moikka :) Tänää tulee postausta toisesta päivästämme. Eläintarhan jälkeen suuntasimme syömään sekä keskustaan katsomaan nähtävyyksiä. Halusin ehdottomasti nähdä Berliinin tuomionkirkon ja siitä mulla olisi kuvia vaikka kuinka paljon :D Mun mielestä se oli vaan todella kaunis kirkko. Sisällä emme käynneet, mutta kyllä kirkko piti nähdä läheltä, kaukaa, jokaisesta suunnasta ja jopa satojen metrien korkeudesta. Ihastuin hiukan liikaan siihen kirkkoon.
Kävimme myös Tv-tornissa, jossa pääsee katsomaan maisemia 207 metrin korkeuteen. Itse emme ravintolaan menneet, joten olimme tarkemmin sanottuna 203 metrin korkeudessa :D Pelkään korkeita paikkoja, mutta tuolla tornissa se ei ees tuntunut pahalta. Liput sinne maksoivat 13 euroa ja jonotettiin noin 1,5 tuntia sinne, mutta käytiin sinä aikana jätskillä ja kaljalla, joten ei haitannut odotella. Torniin oli myös turvatarkastus, joten vinkkinä jos sinne on joku joskus menossa :)
Graffitit ovat Berliinissä suosittuja ja jopa kauniita. En ole graffitteja vastaan, päinvastoin. Mun mielestä niillä saisi luvan kanssa enemmänkin koristella paikkoja, jos ne olisivat oikeesti siistin ja kauniin näkösiä. Berliinissä Graffitteja oli vaikka kuinka ja kuvasinki niitä aika paljon. Niistä kuitenkin lisää seuraavassa postauksessa. Suihkulähteitä ja vastaavia oli myös Berliinissä melko paljon :)

Ruuasta vielä sen verran, että se oli jonkun verran halvempaa kuin Suomessa ja ihan hyvän makuista. Ei mitään erikoista tai mitää verrattuna vaikka Splitin ruokiin. Ehkä voi johtua siitä, että Saksa on makkaramaa :D Joonakselle löytyi vaikka mitä ruokia ja Currywurstia meniki joka päivä ;) Se on ruoka jota on pakko syödä Berliinissä, niinku perinneruoka.
Seuraavaksi kuulumispostausta :) Hyvää alkavaa viikkoa kaikille ! 

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia taas, Berliinissä on tosi kaunista :) äää toi jätskiannos, kelpais tän puuron tilalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nii siellä on (: Jepp, se oli kyllä nii hyvää ja iso :D

   Poista
 2. Mä niin kaipaan Berliiniin! Upeita kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Mielettömiä kuvia :) Kiva katsoa tuttuja maisemia. Ikävä Berliiniin <3

  VastaaPoista
 4. Ihania noi maisemakuvat! Hieno paikka tuo Berliini. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥