lauantai 6. elokuuta 2016

Kaunein paikka Helsingissä

Heippa! :) Mun mielestä Helsingin yksiä kauneimpia paikkoja on ehdottomasti Suomenlinna. Se on samalla myös mun lempipaikkoja Helsingissä ja Suomenlinnassa tulee käytyä joka kesä. Viime viikolla tehtiin siskon kanssa retki sinne ja meillä oli oikein kiva päivä yhdessä! Metsästettiin mulle Pokemoneja, haettiin kaupasta piknikeväät ja syötiin niitä kalliolla, käveltiin ympäri saarta sekä vietettiin siskosten kesken aikaa:)

Suomenlinna on siitäkin niin kiva, että sinne pääsee nopeasti Helsingin keskustasta sekä normaalin matkakortin hinnalla. Saarella on jonkin verran nähtävää ja kaunis luonto. Perhosia tuolla oli todella paljon ja koitin pitkään saada kuvaa jossa perhosella olisi ollut siivet auki, mutta ajoitus ei oikein onnistunut! Paljon kauniita kukkia tuolla oli sekä upeat merimaisemat. Aivan ihana päivä

Muuten kuuluu ihan hyvää! Olin viime viikolla myös viettämässä tyttöjeniltaa Lindan kanssa :) Ei olla oltu pitkään aikaan kahdestaan juhlimassa, joten oli tosi mukavaa. Aloteltiin mun luona ja jatkettiin siitä sitten Amarilloon. Oli hauska tanssia ja muistella meidän kunnon bileaikoja kun oltiin 18-vuotta :D Nyt tuntui, että ollaan jo ihan vanhuksia verrattuna siihen haha!  

Viime lauantaina oli huippupäivä kun oli kauan odotettu blogimiitti, josta kerroinkin jo aikasemmin ♥ Palasin tällä viikolla myös töihin ja odotan jo seuraavaa lomaa! Samalla tullut mietittyä tulevaisuutta, ei oo nimettäin kauaa kun mä valmistun. Kohta jatkuu jo koulu ja samalla alkaa mun viimeinen työharjottelu, jännää. Eilen olin Weekendissa ja tänään jatketaan juhlimista siellä Sofian kanssa!  Siitä tulossa sitten erikseen postausta;)
Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥