maanantai 30. tammikuuta 2017

Mä oon iloinen

Moikka! 😊 Välillä on ihan kiva postailla teille mun arjesta ja kuulumisista. Koska siis melko tavallista arkeahan mä elän. Vaikka mun blogissa näkyy vahvasti matkustaminen, mun elämä on niin paljon muutakin. Mun ajatukset on paljon matkoissa ja mä suunnittelen kokoajan niitä, mutta pääosin mun elämä on kuitenkin ihan tavallista. Tällä hetkellä mulla on elämässä menossa tosi kiireinen vaihe, oon ehkä itse syynä kiireeseen. En ole kerennyt opiskelemaan ollenkaan mitä olisin halunnut tehdä enkä oikeestaan lukemaankaan. Onneksi on tuo matka tulossa kohta niin sinne pakkaan mukaan niin oppikirjoja kuin ihan muitakin kirjoja😀

New Yorkin matkaan ei ole enää kauaa ja melkein kaikki tarvittavat asiat on hoidettu. Mulla ei ole Nykissä onneksi miljoonaa paikkaa joihin pitäisi keretä, mutta kyllä vähän pitäisi suunnitella vielä tuota reissua. Olen ladannut todella hyvän sovelluksen (nimeltään New York) johon olen merkannut nähtävyyksiä, ravintoloita ja kauppoja joissa haluan käydä. Odotan tuota matkaa ihan innoissani!😍 Jos teillä on postaustoiveita liittyen matkaan, niin kertokaa ihmeessä.
En ole täällä blogin puolella maininnutkaan, mutta irtisanouduin mun työstäni kaupan alalla ja eilen oli viimeinen päivä. Hiukan haikeat fiilikset, koska olin samassa paikassa neljä vuotta. Työkavereita tulee kyllä ikävä, mutta muuten oon iloinen. Päätös oli oikea, koska mulle on auennut paljon uusia töitä lähihoitajana. Mulla on tulossa sijaisuuksia sekä kesätöitä. Nyt teen keikkatöitä ja se sopii juuri mulle! En halua sitoutua pitkäksi aikaan mihinkään, koska haluan matkustella sekä aion hakea maaliskuussa kouluun. Mulla on näillä näkymin tulossa yksi todella mielenkiintoinen työkokemus, josta kerron sitten kun sen aika on.

Vietin mukavat valmistujaiset kavereille reilu viikko sitten, oon kyllä niin iloinen kun mulla on niin ihania ystäviä!💗Tuollaisia iltoja pitäisi olla useamminkin. Oon myös kattonut liikaa hyviä tv-sarjoja kuten Leijonaluolaa(oon ihan koukussa🙈) Vampyyripäiväkirjoja ja Narcosia. Tuo Narcos on Netflixin oma tv-sarja ja voin suositella sitä lämmöllä! Tuntuu ihan kun sarjassa ei edes näyteltäisi, niin aidon tuntuinen sarja. Kuvista vielä muutama sana. Yksi ilta kiirehdin ottamaan noita upeita kuvia auringonlaskusta, tuo taivas oli vaan niin kaunis. Tällä hetkellä siis kuuluu hyvää ja elän juuri sitä elämää josta unelmoinkin. Matkoja, töitä omalla alalla ja rakkaita ihmisiä. Vielä haaveilen, että pääsisin kouluun ja opiskelemaan sosionomiksi.

Tälläinen perus kuulumispostaus tällä kertaa, mitä teille kuuluu?😊

22 kommenttia:

 1. Ihana postaus ♥ Mä tulin iloiseksi siitä, että sä oot iloinen :) Kuulumisia blogissakin on aina mukava lukea :))

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Ja voii, ihana kuulla:) Ja kiva kun tykkäsit, kuulumisia on välillä mukava kirjotella!

   Poista
 2. oi kivoja kuvia ja kiva oli lukea sun kuulumisia :)) Ihanaa reissua teille!!

  VastaaPoista
 3. olipa ihana postaus jo otsikosta alkaen ♥ ihana oli lukea sun höpinöitä ja kuulumisia, sun arki kuulostaa kyllä ihan unelmalta! just niitä sulle tärkeitä juttuja, rakkaita läheisiä ja kaikki vaikuttaa rullaavan ihanasti eteenpäin :) ja tuo tuleva nykin matka, oi että! haleja sinne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, kiitti Jenni!<3 Tosi ihana kuulla, että tykkäsit postauksesta :) Ja arki on kyllä mukavaa, juuri sellaista mitä oon halunnutkin! Nykin matkaa odottelen jo kovasti;) Haleja myös sinne<3

   Poista
 4. Ihana että siellä rullaa elämä hyvin ja olet tyytyväinen siihen, se on tärkeää 8) Nycin lennolla on hyvää aikaa uppoutua koulujuttuihin jos vaan kykenee! Itse en kyennyt oikein kyllä mihinkään keskittymään koko pitkän lennon aikana kun olin han täpinöissäni:') Toivottavasti opiskelupaikka tärppäis sinne:) Kauniita kuvia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihan totta toi mitä sanoit!<3 Ja olis tarkoitus käyttää lentoaika hyödyksi, ainakin paluumatkalla. Voi olla nimettäin, että mäkin oon niin innoissani :D Mä toivon myös, että pääsen opiskelemaan! Ja kiitos paljon<3

   Poista
 5. Kiva kuulla että sulla menee hyvin ja rohkeaa kun irtisanouduit työstä ja teet sitä mikä tuntuu susta oikeelta ja hyvältä :) toivottavasti pääset kouluun. Ja ihania kuvia taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos!:) Ja oli iso muutos elämässä lähteä tutusta ja turvallisesta, mutta kuitenkin oikea päätös. Toivon myös, että pääsen kouluun :) Kiitos<3

   Poista
 6. Oikein ihania kuvia, tuo viimeinen on mun ehdoton lemppari! ♥

  Ihana kuulla, että sulla menee elämässä hyvin ja on mahdollisuuksia päästä oman alan töihin :) Itsekin olin ihan hämilläni, kun pääsin parturi-kampaajaksi ja vielä palkalliseksi! Se on tällä alalla melko harvinaista - tai no, ei niinkään "harvinaista", mutta useat ryhtyvät heti valmistuttuaan yrittäjiksi.

  En malta odottaa postauksia teidän New Yorkin reissusta! Siitä tulee varmasti oikein mahtava :) Muista myös nauttia, ettet vain jää lukemaan oppikirjoja liian pitkäksi aikaa! Ja onnittelut vielä valmistujaisista! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!<3 Nää kuvat on kyllä kauniita. Jep, oon tosi iloinen kun pääsen tekemään oman alan töitä :) Ja heii ihanaa ku säkin pääsit heti oman alan töihin!

   En mäkään malta odottaa!:D Ja uskon, että reissusta tulee mahtava. Lennoilla olisi tarkoitus lukea kun on aikaa. Kiitti paljon<3

   Poista
 7. Ihana kuulla siun kuulumisia ja mukavaa, että on löytynyt oman alan hommia!! :) Ja voi, ihanaa päästä varmasti taas reissuun <3

  Mie olen keskittynyt paljolti kouluun ja töihin, mutta aina välillä ehtii rentoutuakin :) yritän olla tehokas, että opinnot joskus saisi pakettiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, mukavaa kun tykkäsit!:) Ja mä oon iloinen myös kun on oman alan hommia! Ja on kyllä ihanaa lähteä reissuun<3

   Mä ymmärrän, että haluaa opinnot nopeasti kasaan, mutta hyvä kuitenkin kun kerkeää myös rentoutua :) Tsemppiä sinne!<3

   Poista
 8. Ihana lukea siun kuulumisia ♥ Oli varmasti oikea päätös irtisanoutua kaupan alan työpaikastasi, jotta pääset tekemään oikeasti koulutustasi vastaavaa työtä lähihoitajana! :) Paljon onnea vielä valmistumisen johdosta ♥ Ja niin ihanaa että teillä on vielä tuo Nykin reissukin tiedoss, se tulee varmasti olemaan ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun tykkäsit<3 Ja niin oli, kyllä haluan tehdä oman alan töitä:) Ja kiitti paljon! Mä uskon myös, että tuo reissu tulee olemaan ihan mahtava<3

   Poista
 9. Oi, niin ihana postaus <3 Oli kiva lukea sun kuulumisista bloginkin puolella, vaikutat nyt niin onnelliselta, vaikka kiirettä onkin :) Leijonanluola on muuten ihan parassarja, mäkin oon niin koukussa :D
  Tee New Yorkista joku "täällä kannattaa käydä -postaus" :) ja tietenkin ostospostaus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos!<3 Ja ihana kuulla kun tykkäsit postauksesta! Munkin mielestä se on ihan paras sarja, kiva kun joku muukin tykkää :D Juu tuollaiset postaukset voisin kyllä tehdä ;)

   Poista
 10. Ihana kuulla, että sulle kuuluu hyvää! <3

  VastaaPoista
 11. Uusi lukija täällä heipsun! Löysin tänne Tuuli Marian kommenttiboxista ja voi olla että menee pari iltaa selatessa kaikki postaukset koska matkustelu on itsellenikin rakkaus <3 varsinkin Roomasta haluan lukea muiden ajatuksia koska siihen kaupunkiin on pakko joskus palata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moii, kiva kun liityit lukijaksi! :) Ihana kuulla, että matkustelu on myös siellä lähellä sydäntä <3 Ja Roomasta on tulossa vielä postauksia :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥