torstai 2. maaliskuuta 2017

Where to Next? Mukana Kotiblogit-lehdessä!

Moikka! Ja oikein ihanaa torstaita!💗Tämän päivän aiheena on yhteistyö Kotiblogit-lehden kanssa. Mulle tuli jonkin aikaa sitten sähköpostia Kotiblogit-lehdestä, jossa pyydettiin mua mukaan tekemään juttua lehteen. Muutaman kerran jouduin hieraisemaan silmiäni ja sitten tajusin, että oon hiukan myöhässä vastaamassa. No onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä ja pian aloinkin suunnittelemaan juttua. Aluksi olin hiukan paniikissa mistä mä keksisin jutun joka kiinnostaisi lehteä ja sen lukijoita, mutta aika helposti sen loppujen lopuksi keksin.

Rakastan niin paljon matkustamista, että siitä kirjoittaminen harvoin aiheuttaa mulle harmaita hiuksia. Siitä on helppo kirjottaa vaikkakin välillä mietin jos kirjoitankin jonkun vinkin vaikkapa väärin, mutta jokainen varmasti tietää, että olen matkabloggaaja, en varsinainen asiantuntija😉

Aloin heti tekemään juttuani lehteen valitsin kolme kaupunkia joista mulla on kauneimmat kuvat, mielenkiintoisimmat vinkit ja joihin olisi hyvä aika matkustaa keväällä. Kuvien valitsemisessa meni kauan aikaa, koska oli vaikea valita kaikista kuvista ne kauneimmat ja juttuun parhaiten sopivimmat. Kirjotin juttuun omat vinkkini kaupunkeihin ja näin syntyi mun ensimmäinen lehtijuttuni: Rakkautena kaupunkilomat.
Yhteistyö sujui mukavissa tunnelmissa ja lehtijutusta tuli munlaiseni eikä juttua ole alkuperäisestä juuri muutettu. Oon kyllä iloinen, että pääsin kirjoittamaan matkustamisesta lehteen, se on mun suuri intohimo ja haluan jakaa vinkkejäni myös muille sekä saada ihmisiä inspiroitumaan matkustamisesta. Mun blogini osoite oli väärin lehdessä, kun mun osoitteessahan on kaksi w:tä, mutta ei se haittaa. Toivon, että jutun lukeneet löytävät mun blogini kuitenkin😊 Ja muuten! Mun blogin löytää myös nykyään Parhaat blogit sivustolta. 

Kotiblogit-lehti on ilmestynyt 16.2, joten käykää ihmeessä tutustumassa lehteen ja tsekkaamassa mun juttuni!💜

20 kommenttia:

 1. voi miten ihanaa että oot päässyt tekemään jutun lehteen!! :) näyttää ja kuulostaa kyllä ihan huikealta, vau! ♥ oon kyllä tosi ylpeä susta :) pitänee kaivella tuo lehti jostain käsiin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli kyllä tosi kivaa! :) Hihi, kiitti paljon Jenni! <3 Tuon lehden pitäisi löytyä useista kaupoista, kiva kuulla että sua kiinnostaa :)

   Poista
 2. Ihan huippua, että pääsit mukaan noin kivaan yhteistyöhön ja kertomaan sun vinkkejä muuallakin kuin blogissa ♥ Toi lehtijuttu näyttää tosi houkuttelevalta, ei liian täyteen ahdetulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Oon myös tosi iloinen kun pääsin tekemään tuon jutun. Ja mun mielestä myös tuo lehtijuttu on hyvin toteutettu :)

   Poista
 3. Wohou Niina, ihan mahtavaa! Voin uskoa kuinka ihanalta tuntui päästä tekemään lehteen juttua asiasta jota rakastaa. Onpahan muuten kauniit kuvat valittu tuohon ♥ ;) Täytyypä sanoa että joka kerta kun blogiisi tulen niin luen sitä entistä innostuneempana!:D Minäkin rakastan matkustelua täydestä sydämestäni vaikkei useasti tule päästyä lähtemään, viime vuonna tosin elämässä oli vuoden ajan niin suuria asioita monessa kohtaa että se teki siitä pienen mahdttomuuden:) Mutta tänä vuonna taas, varmaan kahteenkin paikkaan pääsee lähtemään! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! <3 Oli kyllä ihana päästä kirjoittelemaan matkustamisesta muuallekkin kuin blogiin :) Ja koitin valita mahdollisimman kauniita kuvia! Voii kiitti toosi paljon, toi on kyllä ihana kuulla <3 Mä oon ymmärtänyt, että säkin rakastat matkustamista paljon. Ja aina ei ole välttämättä mahdollista matkustaa, ihana kun nyt pääset reissuihin :)<3

   Poista
 4. Ihan super mahtava juttu! Näyttää tosi hyvältä toi sun tekemä juttu :)
  Täytyy pikana juosta kaupasta ostamaan lehti ja lukea sun juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on! Kiitoksia paljon :) Ja kiva kuulla, että haluat lukea jutun!

   Poista
 5. Vautsi, hieno homma! ♥ Näyttää visuaalisesti tosi kauniilta jutulta!

  VastaaPoista
 6. Oi vautsi, varmasti ihan mahtava kokemus ♥ Uskon tuon olleen ihan huippujuttu, koska sä oot sen kirjoittanut :) Sulla on niin kauniita kuvia kaikilta reissuilta ja varmasti hyödyllisiä vinkkejä :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava kokemus!:) Ja oii kiitti paljon!<3

   Poista
 7. Eikä miten hienoa Niina!! ♥ Tollanen tilaisuus on kyllä niin mahtava ja voin vaan kuvitella sun fiilikset, kun oot lukenut ton sähköpostin :D Sä oot taatusti todella hyvä antamaan vinkkejä matkusteluun ja sulla on aiheesta paljon sanottavaa. Ja mun mielestä välillä on jopa parempi saada niitä vinkkejä ihan "tavallisilta" ihmisiltä kuin juuri niiltä asiantuntijoilta tms. :) Täytyy ehdottomasti saada toi lehti käsiin, kun se ilmestyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä!:) Ja oli hieno kokemus päästä kirjoittamaan lehteen! Kiitti paljon sanoistasi<3 Mä tykkään myös lukea vinkkejä ihan tavallisilta ihmisiltä :) Lehti on ilmestynyt 16.2, kiva jos aiot lukea sen!

   Poista
 8. Oi miten hieno tilaisuus, onnea! :) Ja tosiaan niinkuin Lindakin tuossa ylempää mainitsi, ihan "tavallisten" ihmisten vinkit ovat usein mielenkiintoisempia kuin asiantuntijoiden :) Kiva että lehtijutusta tuli siun näköinen, eikä sisältöä oltu paljon muutettu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! :) Tuo on kyllä ihan totta, mä luen myös paljon vinkkejä blogeista jne. Jep, mun mielestä myös tosi kiva juttu <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥