perjantai 2. maaliskuuta 2018

Kolme hyvää asiaa -haaste

Sain hetki sitten haasteen ihanalta Jennalta ja päätin tarttua haasteeseen! Tätä oli kiva tehdä ja sai pysähtyä hetkeksi miettimään hyviä asioita elämässään. Kiitos vielä Jennalle!💜
Kolme hyvää asiaa päivässäni 

💜Mukava työpäivä. Tällä viikolla ei ollut taaskaan koulua, joten oon ollut enemmän töissä. Työpäivät ovat yleensä aina mukavia ja menevät nopeasti, koska hommaa riittää. Aamuvuorojen huono puoli on aikainen herätys, mutta toisaalta jää koko loppupäivä aikaa tehdä jotakin mukavaa.

💜Aurinkoinen sää.  Aurinko piristää mua todella paljon ja saa mut haaveilemaan keväästä. Kevät on mun lempivuoden aika ja on ihana huomata, että se on lähempänä kuin vielä hetki sitten! Pieni pakkanenkin on jees ja aurinkoiset talvipäivät ovat kauniita.

💜Ihania hetkiä rakkaan kanssa. Käytiin hohtogolffaamassa, katsottiin yhdessä Salkkarit sekä oltiin vaan. Tuollaiset hetket arjen keskellä ovat meille tärkeitä ja tehdäänkin aina kun voidaan jotakin yhdessä.


Kolme hyvää asiaa minussa

💜Empatia. Oon kokenut tämän aina hyvänä asiana itsessäni. Välillä olen ottanut liikaakin toisten tunnetiloja itselleni, mutta iän ja ammattitaidon myötä olen oppinut sen ettei  toisen tunteita kannata ottaa omakseen. Tunnen olevani hyvä kuuntelija ja auttamaan toisia.

💜Sinnikkyys. En luovuta helposti ja teen kaikkeni unelmieni ja tavoitteiden vuoksi. Rakastan haaveilla, mutta vielä enemmän rakastan toteuttaa mun unelmiani. Myönnän, että aina en ole niin sinnikäs kuin tahtoisin olla, mutta useasti kyllä.

💜Positiivisuus. Tapahtui elämässä mitä tahansa huonoa, niin keksin siitä varmasti jotakin hyvää. Positiivisuus on meissä kaikissa, mutta joskus se on vaan piilossa. Elämässä tapahtuu huonoja asioita, mutta niistä huonoista seuraa aina jotakin hyvää. Jos niin haluaa uskoa. En ole mikään päivänsäde tai ilopilleri, mutta positiivisuus näkyy suhtautumisessa elämään positiivisesti. Elämä kantaa ja kaikesta seuraa jotakin hyvää.

 Kolme hyvää asiaa elämässäni

💜Läheiset ihmiset. Mulla on paljon ihania ihmisiä elämässäni, joista olen todella kiitollinen. Mun lähipiiriin kuuluu perhe sekä ystävät ja tietenkin oma rakas. Ilman tärkeitä ihmisiä olisi elämä tylsää ja merkitsemätöntä.

💜Työ ja opiskelu. Mulla on työpaikka, josta pidän todella paljon. Lisäksi opiskelen alaa, joka mua kiinnostaa ja josta tulee tulevaisuudessa mun ammatti. Tällaiset asiat eivät ole itsestään selviä, joten olen onnellinen, että saan tehdä työtä ja opiskella alaa, joilla molemmilla on suuri merkitys.

💜Matkustaminen. Matkustaminen on asia, joka tuo suurta iloa mun elämään! Se on ehdottomasti elämäni parhaimpia asioita, kun pääsee matkustamaan niin paljon. Se on harrastus, intohimo ja ehdottomasti semmoinen asia, jota haluan tehdä aina!
Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

💜Tulevat matkat. Ylläri matkustaminen tähänkin kohtaan! Mulla on tälle vuodelle tulossa useampi reissu ja jo muutama takana, joten uskon että tästäkin vuodesta tulee upea vuosi matkustamisen suhteen!

💜Opiskelupaikka. Aloitin tammikuussa opiskelun ja opiskelu on tuonut mun elämään uuden suunnan. On koko ajan jotakin uutta opittavaa ja tykkään todella paljon oppia uusia asioita. Lisäksi on kiva käydä myös koululla ja tavata opiskelijakavereita.

💜Elämä. Elämä on kivaa just näin! Vaikka olenkin melko kiireinen, niin tunnen eläväni elämää täysillä ja nauttivan siitä. Ja olen onnellinen.

Kolme hyvää asiaa blogissani

💜Aitous. Blogini on juuri mun näköiseni. Olen aina blogeissani halunnut tehdä omaa juttuani ja tehdä blogistani juuri sellaisen kuin mäkin olen. Haluan, että mun persoona näkyy teksteissä ja vaikka bloggaan paljonkin matkustamisesta, niin persoona on kuitenkin teksteissä ja kuvissa mukana. En halua erottua, mutta en halua myöskään kuulua massaan. Bloggaan rennolla otteella ja teen tätä, koska pidän tästä ja sydän on tässä jutussa täysillä mukana.

💜Matkakertomukset. Matkustaminen on vahvasti mun blogissani esillä ja se sopii juuri mulle. Matkustamisesta on miellyttävä kirjoittaa sekä palaan useasti mun vanhoihin teksteihin muistelemaan matkaa. Haluan matkustamisella tuoda paitsi itselleni muistoja, myös saada blogiani lukevat innostumaan uusista matkakohteista ja ylipäätään matkustamisesta! 

💜Lukijat. Mulla on aivan ihania lukijoita, joista osa on myös mun ystäviä ja tuttavia. Teidän kommentit piristävät mun päivääni aina ja on myös mukava kuulla teidän mielipiteitä kuvista, teksteistä ja matkakohteista. On ihana jakaa kokemuksia kohteista sekä muutenkin keskustella täällä blogissa. Joten iso kiitos teille, jotka aina jaksatte kommentoida ja lukea mun blogia!

Kolme bloggaajaa, joiden toivoisin vastaavan kysymyksiin:

💜My Life As A Material Whore -Jasulla on aito blogi, jossa on postauksia niin materiaalista kuin ruuasta ja matkustamisesta, unohtamatta syvällisempiä tekstejä. Tykkään! Mun lempiblogeja jo vuosia.

💜Timanttikenkätyttö -Anen blogista löytyy paljon juttua tyylistä, joka on Anella todella kaunis. Myös ajatuksia herättäviä postauksia löytyy ja tietenkin matkustamisesta. Monipuolinen blogi, josta pidän kovasti.

💜Katzariina- Katan blogi on täynnä mielenkiintoista lukemista tyylistä matkustamiseen. Paljon ihania postauksia ja upeita asukuvia! Aina yllätyn mitä seuraavaksi blogissa tulee vastaan.

Oikein aurinkoista ja kivaa viikonloppua juuri sulle!

24 kommenttia:

 1. Ihana hyvänmielen postaus! <3 Positiivisuus on kyllä tärkeä voimavara. Oishan se nyt aika ankeaa, jos olisi koko ajan pessimisti.

  VastaaPoista
 2. Musta tuntuu kyllä myös vahvasti että tästä vuodesta on matkustamisen osalta tulossa sulla erittäin rikas :) Oon todella iloinen sun puolestasi ja on ihan huippua <3 Päästään näkemään myös maailmaa täältä sun blogin kautta ;) Tästä postauksesta paistoi jotenkin sellainen ihana onnellisuus ja iloisuus että tulin itsekin ihan todella hyvälle mielelle. Ja kylläpä tuo oman blogin näkeminenkin tuossa kolmen joukossa piristi ihan kummasti, kiitos tästä otan kyllä haasteen vastaan kunhan työt rauhoittuu ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon myös, että tästä vuodesta tulee matkustamisen suhteen hyvä vuosi! :) Kiitti paljon Kata <3 Tosi ihana kuulla, että hyvä fiilis välittyi myös sinne! Ja olis tosi mukava lukea sun versio tästä haasteesta :)

   Poista
 3. Voi vitsit miten ihanan positiivinen postaus :) Tän lukeminen kyllä piristi omaakin päivää! Sun blogin yksi parhaimpia puolia on munkin mielestä juuri toi aitous ja se, että tää on juuri sun näköinen :) Tänne on kerta toisensa jälkeen ihana palata ja riippumatta siitä kirjoitatko matkustamisesta vai jostain ihan muusta, postaukset on aina mielenkiintoisia. Huomaa, että panostat kaikkiin postauksiisi ja teksteistä välittyy aito kiinnostus aiheeseen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tosi ihana kuulla :) Ja myöskin, että oot samaa mieltä mun kanssa blogini suhteen. Haluan koittaa tehdä aitoja, positiivisia ja mielenkiintoisia postauksia kuten sanoit! Kiitos vielä Linda <3

   Poista
 4. Ihana postaus Niina <3 Niin sun näköisiä ja kuuloisia juttuja, ja tää postaus oli kyllä täynnä positiivisuutta :) Sä oot kyllä todella empaattinen! <3 Sekä tottakai sinnikäs ja positiivinen. Oon niin onnellinen että oon saanut sut elämääni <3 Ihanaa viikonloppua sinne :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! <3 Oli ihana tehdä tälläinen positiivinen postaus blogiin! Ja kiitos samoin sinä Jenni :) Mäkin oon iloinen kun sä oot mun elämässä <3 Kivaa viikonloppua sinne myös!

   Poista
 5. Oi miten ihana postaus ♥ Mulla tuli niin hyvä fiilis lukiessa sun elämän hyvyyksiä ja aivan ihana kuulla, että nautit täysillä sun tämänhetkisestä elämästä :) Kiireisyyskään ei ole huono asia, jos ne kiireet ovat kaikki niitä parhaita asioita elämässä <3

  Eikä kuin ihanasti kirjoitettu ja kiitos haasteesta ♥ Täytyy ehdottomasti vastata siihen mahdollisimman pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Hyvä kun fiilis välittyi myös sinne :) Jep, ei kiirekkään aina huono juttu ole! Ole hyvä, olis todella mukava lukea myös sun vastauksia tähän haasteeseen <3

   Poista
 6. Olipa kiva postaus ja kiitos haasteesta, teen tän ehdottomasti<3 Noi kolme asiaa sussa on kyllä niin totta, oon aina ihaillut sun sinnikkyyttä ja empaattisuutta :) jaksat aina yrittää ja autat kaikkia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja ihana kun teet tämän haasteen :) Ja kiitos vielä uudelleen :D<3

   Poista
 7. Olipa kiva lukea vastauksiasi tähän haasteeseen :) Sinnikkyys ja positiivisuus palkitaan aina, ainakin itse uskon niin! Matkustaminen tuo kyllä hurjasti iloa ja kokemuksia elämään, ja haluaisin itsekin matkustella enemmän <3 Ihana kuulla että teet tällä hetkellä työtä ja opiskelet alaa, joista oikeasti nautit - se on todella tärkeää! :) Voisin itsekin napata tämän haasteen toteutukseen, nuo kysymykset olivat niin mielenkiintoisia ja niitä jäi itsekin pohdiskelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mä oon samaa mieltä kanssasi sinnikkyydestä ja positiivisuudesta. Matkustelu on tuonut niin paljon hyvää elämääni ja toivon, että säkin tuut matkustelemaan enemmän <3 Ja ihan varmasti tuletkin! Tuo on kyllä tärkeää mitä tekee työkseen ja mitä opiskelee.. Me ollaan kuiteki loppujen lopuksi niin paljon töissä tai koulussa, joten on tärkeää, että se on semmonen mistä itse tykkää :) Ja heii nappaa ihmeessä! <3 Olisi todella mukava lukea sunkin vastauksia tähän haasteeseen.

   Poista
 8. Olipas ihanan positiivinen postaus, oli kiva lukea vastauksiasi! :)

  VastaaPoista
 9. Tää on kyllä tosi ihana haaste kaikessa positiivisuudessaan! Tästä tuli niin hyvä mieli itsellekin<3

  VastaaPoista
 10. Täähän oli tosi kiva haaste ja postaus ylipäätään! :) Pitääkin laittaa korvan taa, jos toteuttaisi tämän itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mäkin tykkäsin tästä. Ja olisi kiva jos säkin tekisit tämän :)

   Poista
 11. Olipa kiva postaus, ihania asioita listasit tähän! :))

  VastaaPoista
 12. Todella ihana postaus, toi kyllä hyvää mieltä mullekin :) On todella tärkeää pysähtyä hetkeksi miettimään niitä asioita, jotka tekevät elämästä hyvää, ja niinhän sinä olitkin tehnyt. Sun blogi tuo kyllä aina hyvää mieltä, on aihe mikä tahansa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! <3 Munkin mielestä on välillä hyvä pysähtyä miettimään niitä elämän hyviä asioita :) Ja oii tosi ihana kuulla!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥