perjantai 30. maaliskuuta 2018

Seuraavat matkakohteet: Tallinna ja Pietari


Hellou! Kevät lähenee ja olisi aika suunnitella kevään matkoja. Tällä hetkellä keväälle olisi tulossa kaksi reissua ja kesälle myöskin, mutta kerron kesän reissuista lähempänä kesää 😊 Keväälle on siis luvassa kaksi laivareissua. Matkustan harvoin laivalla, yleensä vaan Tallinnaan, joten tämä on mukavaa vaihtelua lentämiselle.

Bloggaajien pikkujoulujen jälkeen aloimme Sofian kanssa suunnittelemaan risteilyä Tallinnaan bloggaajien kesken huhtikuulle. Aluksi mietimme 22- tunnin risteilyä, mutta päiväristeily osoittautui paremmaksi vaihtoehdoksi. Eli ensi kuussa suuntamme yhdessä kohti Tallinnaa. Mun mielestä on ihanaa lähteä muiden bloggaajien kanssa risteilemään! Uskon, että reissusta tulee erilainen kuin perinteisistä risteilyistä, koska meitä on lähdössä useampi risteilylle. Olisi kiva päästä käymään jossakin semmoisessa paikassa missä en ole ennen käynyt. Graffiteja ja puistoja olisi kiva päästä katsomaan, ehkä kauppakeskukseen ja tietenkin johonkin hyvään ravintolaan porukalla syömään. Kuulostaa aika kivalta😍Odotan myös yhteistä aikaa hyvässä seurassa sekä uusiin ihmistä tutustumista!
Toinen risteilykin on luvassa ensi kuulle ja silloin suuntaamme Joonaksen kanssa Pietariin päiväksi! Yövymme laivalla kaksi yötä ja lähes kokonainen päivä meillä on aikaa tutustua Pietariin. Tiedän jo ettei se riitä juuri mihinkään, mutta meidän onkin tarkoitus käydä katsomassa paria nähtävyyttä ja muuten viettää mukavaa aikaa laivalla. Voi olla, että innostutaan Venäjästä enemmänkin, kuka tietää! Paria palatsia haluaisin käydä katsomassa eli Eremitaašia (ainakin ulkopuolelta) sekä Talvipalatsia. Pietarissa on myös kauniita kirkkoja ja ainakin Kristuksen ylösnousemuksen katedraalia haluan käydä ihailemassa. Kirkot Venäjällä ovat niin kauniita ja muutamia tuommoisia kirkkoja olenkin jo nähnyt muissa maissa. Varmasti tulee päivän aikana muitakin hienoja paikkoja nähtyä, mutta nuo kolme ovat semmoisia mitkä haluan ehdottomasti nähdä. Laivalle meillä on varattuna kaksi buffet ruokailua, joten syötyä tuolla reissussa tulee varmasti hyvin. Laivan buffetpöydät ovat kyllä parhaita!

Eli kaksi risteilyä olisi luvassa ensi kuulle. Aika kiva juttu! Ja kuten sanoin, erilaisia reissuja kuin mitä yleensä olen tottunut tekemään. Tallinnahan on jo tuttu ja turvallinen kohde, mutta Pietariin mua jännittää hiukan mennä. En malta odottaa, että pääsen kertomaan teille kesän kohteista, jotka ovat molemmat jotain niin ihanaa. Mutta niistä sitten myöhemmin😉

Kertokaa ihmeessä vinkkejä Tallinnaan ja Pietariin! Jotakin erikoisempia paikkoja, kivoja kahviloita, ihan mitä vaan. Kiitos💕 Kivaa perjantaita sulle! 

20 kommenttia:

 1. Mua kyllä hieman harmittaa kun en pääse nyt risteilemään teidän kanssa, mutta aina vaan ei oo mahdollista kun pitkän matkan takaa tulee!:( Ensikerralla ehkä sitten <3 ;) Toivon että teillä on oikeesti tulossa aivan ihana reissu porukalla <3
  Mua ei Venäjä ole kiinnostanut lainkaan, voisin työkaverin kanssa joskus pistäytyä kyllä Venäjällä kun hän on Venäjältä, hän on pyytänyt joskus mukaan. Ehkä sun Pietarin reissun jälkeen alan vähän kiinnostua kyseisestä kohteesta, oot näet ennenkin saanut muhun innon päästä johonkin kohteeseen postauksellasi :DD
  Enpä malta oottaa teidän kesän kohteita!! Kerro jo ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin harmittaa, kun et pääse tulemaan :/ Mutta joku kerta taas nähdään <3 Ja uskon, että meille tulee tosi kiva reissu :)

   Mäkään en sillee oo ennen ollut kiinnostunut Pietarista, mutta nyt se on alkanut kiinnostamaan :) Katotaan sitten voinko suositella vai en :D Mutta ihana kuulla, että oot innostunut kohteista mun postauksien myötä! <3 Kesän kohteista kerron varmasti piakoin ;)

   Poista
 2. Mä en malta oottaa meidän Tallinnan reissua <3 :) Toivottavasti viihdytte Pietarissa, vaikka mulla nyt omat mielipiteet koko Venäjästä onkin :D Arkkitehtuuri nyt ainakin on yhtä kaunista kuin kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään! <3 Uskon, että viihdytään, kun on tuollainen päivän juttu vaan :) Katotaan! :D Arkkitehtuuri onkin yksi syy laivan buffiettien lisäksi mikä mua Pietarissa kiinnostaa!

   Poista
 3. Niin kivaa lähteä yhdessä Tallinnaan ♥ Meille tulee varmasti ihan huippureissu :) Tallinnan vanhakaupunki on vaan niin kaunis ja ainakin se pinkki ovi pitää metsästää sieltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! <3 Mä uskon myös, että toosi ihana reissu tulossa :) Sanoppa muuta, se on ihana ja pinkki ovi on paras!

   Poista
 4. Mäkin oon halunnut päästä käymään pietarissa siitä asti kun sisko siellä kävi ja kovasti oli kehunut paikkaa :D
  Tuo bloggaajien risteily kuulostaa myös tosi hauskalta :) Tulee varmasti kivat reissut taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä suunnata, jos kiinnostusta on :) Melko edullisia reissujakin sinne saa. Bloggaaja risteily on munkin mielestä tosi kiva idea ja varmasti tulee kivat reissut :)

   Poista
 5. Harmi ku kisojen ja päällekäisyyksien takia en sinne tallinaan pääse, mutta teille tulee varmasti nii kiva reissu😍😍 pietari kiinnostaa muakin kovasti, siskon poikaystävällä on myös Venäjän kansalaisuus ja kun he on käyny nii oon ihaillu kuvia, siellä on nii upeita rakennuksia😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kyllä, kun et pääse :/ Mutta joku kerta sitten! Uskon myös, että tulee kiva reissu :) Juu Pietari näyttää kauniilta paikalta ja nuo rakennukset etenkin kiinnostaa!

   Poista
 6. Ihan superkivoja risteilyjä teille! Miun ainoo ehdoton suositus olisi kaupunkijuna-ajelu vanhassa kaupungissa Tallinassa, mutta se ei taida talvella kulkea :/ Mekin mennään Mikon kanssa kauan odotetulle risteilylle ensi viikolla, voi miten odotankaan sitä rentoutumista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Juu sitä ei vissii taida olla? :/ En ainakaan muista, että olisi nähnyt tuota kaupunkijunaa. Oii teilläkin risteily tulossa! Pitäkää kivaa :)

   Poista
 7. Mua harmittaa myös että en pääse tulemaan Tallinaan treffaamaan teitä :(<3 En saa millään sekä tätä, että bloggaajien gaalapäivää molempia vapaaksi.. :/ Mutta ensi kerta on järkättävä keinolla millä hyvänsä!! Nauttikaa kummiskin sielä<3
  Ja hei Pietari kuulostaa tosi kivalle kohteelle! Toi arkkitehtuuri ois se mikä muakin sielä houkuttais♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin harmittaa tosi paljon, kun et tuu :/ Ehkä Tallinan risteily olisi kuitenkin voittanut gaalapäivän? ;) Kiitos paljon! <3 Juu tuota Pietarin reissua odottelen myös, sen kaupungin arkkitehtuuri on kyllä kaunis :)

   Poista
 8. Jee en malta oottaa lauantaita!<3 Toi oli kyllä ihan huippuidea ja ihanaa että onnistun pääsemään mukaan tällä kertaa :) Pietari ois myös ihan mieletön matkakohde, sinne oonkin halunnun matkustaa jo parin vuoden ajan. Ehkä vielä joskus siis :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään! <3 Ja tosi ihana nähdä viimein ja kun pääset mukaan reissuun :) Uskon myös, että Pietari on upea kohde ja meenkin sinne avoimin mielin! Kyllä varmasti pääset sinne, se on onneksi lähellä ja sinne saa edullisiakin matkoja :)

   Poista
 9. Oi että, Pietari on varmasti aivan upea kohde, ainakin kuvien perusteella se on superkaunis kaupunki! Jäänkin innolla odottelemaan matkapostausta :) Superkivoja risteilyjä teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon myös, että se on kaunis nähtävyyksineen ja rakennuksineen :)<3 Kiva kuulla! Ja kiitos :)

   Poista
 10. Mä tulen hieman myöhässä kommentoimaan, mutta Pietariin haluaisin itsekin joskus päästä! Se ei ehkä ole heti ensimmäisenä mielessä, mutta mun eräs tuttuni kertoi paikan olevan kyllä erittäin kaunis ja löytyi kuulemma mukavasti tekemistäkin! :) Täytyisi unohtaa ennakkoluulot ja suunnata Pietariin vaikka juuri päiväksi tai pariksi!

  En myöskään millään malta odottaa, mitä matkakohteita teillä on kesäksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään! :) Kiva kuulla, että suakin kiinnostaa Pietari. Mäkin olen kuullut Pietarin olevan kaunis kaupunki, etenkin ne rakennukset siellä kiinnostaa! Tuo on ihan totta, ennakkoluulot sivuun :D Ja kesän matkakohteista tulee varmasti piakoin postausta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥