perjantai 13. heinäkuuta 2018

Näin valehtelen teille somessa ja netissäHeippa! Kun näin tämän haasteen, tiesin että tämä mun on tehtävä! Pidän muutenkin haasteista ja tämä oli jotenkin heti kiinnostava. Löysin tämän haasteen Ellin blogista alun perin, mutta onhan tämä muissakin blogeissa näkynyt😊

Menen niihin hotelleihin, ravintoloihin ja tapahtumiin, joiden tiedän olla some-ystävällisiä ja kaunista kuvattavaa. 

Joskus. Hotelleihin en yleensä koskaan, koska ne ovat niin kalliita. Ravintoloihin ja kahviloihin saatan joskus mennä, mutta yleensä menen fiiliksen mukaan ja sinne missä on suht edullista ja hyvää ruokaa.

Sisustan, teen kattauksen tai pukeudun niin, että niistä saa hyviä kuvia.
Tähänkin kohtaan vastaan joskus. Sisustamisesta en ole bloggaillut(vielä), pukeutuminen blogia varten ei ole mun juttuni, mutta kyllä sitä miettii aina että on kuitenkin jotkut ookoo vaatteet blogiin menevissä kuvissa.

En ota itsestäni kuvia, enkä Insta stories -videoita, joissa minulla ei ole meikkiä.
Ei. Otan useinkin kuvia tai muuta Instagrammiin ja Snappiin missä mulla ei ole meikkiä.

Teen asioita ja kerron asioista blogissa, joiden tiedän tukevan omaa brändiäni.
Joo kai? Mulla ei ole mitään omaa brändiä, mutta blogi on niin vahvasti matkapainotteinen, että kyllä totta kai tulee kerrottua reissuista paljonkin. Matkustaisin ihan yhtälailla ilman blogiakin, mutta niistä reissuista tulee aina kerrottua blogin puolelle.

Käsittelen kuvat niin, että näytän kauniimmalle.
En. Lisään väriä ja kirkkautta kuviin, mutta en ole koskaan muokannut omasta kuvastani mitään pois tai lisännyt niihin mitään. Pidän aitoudesta kuvissa joissa itse näyn ja no ylipäätään.

Silottelen elämääni somessa.
Kyllä. Eli en esimerkiksi julkaise pimeässä otettuja kuvia enkä mitään mikä ei sovi mun Instagram feediin. Arkistoin myös kuvia, jos ne ei mielestäni enää näytä hienoilta. Musta saattaa saada kuvan, että elän super tapahtumarikasta elämää, joka on myöskin totta, mutta käyn myös töissä kuten tavallisetkin ihmiset, osaan vaan käyttää mun ajan hyödyllisesti. Haluan pitää blogini, Instagrammin ja Snapchatin positiivisina paikkoina ja inspiroida ihmisiä!
Kadun joitakin blogiyhteistöitäni.
En. Kaikki ne vähäiset mitä olen tehnyt, ovat olleet kaikki todella mieluisia itselleni.

Bloggaajien elämä on glamourista.
Ei varmastikaan ole eikä ole kenenkään muunkaan. Ihmiset vaan luulee niin.

Ajattelen hetket Instagram-kuvina.
En ja kyllä.  Ikuistan joitaki hetkiä, mutta en todellakaan jokaista. Hetkiä, kun on enemmän kuin ne viisi, joita Instastoryyn laittaa. Reissussa tämä on hiukan hankalampaa niin sanotusti, siellä hetkiä ikuistaa herkemmin Instagrammiin ja näin ollen ajattelee hetkiä kuvina.

Seuraan Jodelia ja keskustelupalstoja sekä googlaan nimeni tasaisin väliajoin.
En. Jodelia seuraan kyllä ahkerasti, muttei omaa nimeäni siellä tule koskaan näkymään.

Tutustun blogin/somen kautta ihmisiin, joiden toivon auttavan itseni kuuluisuuteen.
En. Olen tutustunut ihaniin ihmisiin blogini kautta, mutta aidosti ystävyydestä. En muutenkaan ymmärrä toisen siivellä menestymistä, oma menestyminen on vain paljon parempaa kuin jonkun toisen kautta.

Matkustan kohteisiin, jotka ovat suosittuja ja joista saa kauniita kuvia.
Joskus. Kohde ei kyllä sen takia valikoidu, mutta suosittuihin kohteisiin tulee matkustettua silloin tällöin ja lähes kaikkialta ulkomailta saa kauniita kuvia, mistä tahansa oikeastaan!

Haastan:
My Life As A Material Whore 
KATZARIINA 
 Timanttikenkätyttö

Haaste:
× Kerro, keneltä sait haasteen.
× Vastaa väittämiin.
× Lisää listaan yksi bloggaamista koskeva väittämä lisää (ehkä sellainen, jonka olet joskus kuullut) ja vastaa myös siihen itse.

20 kommenttia:

 1. Hei mulla onkin tää jo luonnoksissa, ihanaa huomata että oot haastanut mut tähän <3 Muutama väittämä oli aivan uusi ja aion lisätä ne omaani, kun haastoit kerta minut ;) Lisäksi taisi olla eri järjestyksessä jos oikein muistan :)

  Tää on mun mielestä ihan super hauska massapostaus ja oon innoissani raapustellut vastauksiani omaankin. :D Mä en muuten koskaan ollut ennen tätä kuullut Jodelista. Tai siis en koskaan tiennyt mikä se on kun kuulin muistaakseni meidän siellä pikkujouluissa eka kertaa siitä, siihen se jäi ja nyt tämän postauksen jälkeen mä päätin ottaa selvää siitä ja seurailenkin sitä nyt ihan innoissani :'D

  Ja totta puhut, lähes kaikkialta ulkomailta saa kauniita kuvia <3 Kiitoksia Niina että haastoit minut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii tosi kiva juttu, että olit muutenkin tekemässä tätä postausta! :) Ja mukavaa myös, että tuli muutamia uusia kohtia sun postaukseen.

   Oon samaa mieltä sun kanssa :D Ja joo, Jodeliin jää helposti koukkuun tai sillee haluaa seurailla siellä kaiken maailman juttuja :)

   Jep, juuri niin! <3 Ole hyvä Kata :)

   Poista
 2. Mutkin on haastettu tähän haasteeseen ja ehdottomasti aion toteuttaa tämän. Tää on jotenkin tosi hauska haaste! :D

  VastaaPoista
 3. Näitä on ollut superkiva lukea, kiva kun säkin teit tämän! Heh, mua jotenkin huvittaa ihmiset, jotka tavalla tai toisella koittaa hivuttautua sellaiseen seuraan, josta olisi mahdollisuus päästä itsekin "kuuluisuuteen" :D Siis jokainen joo tyylillään enkä mä enää oikeastaan tällaista huomaa, kun en tontyyppisiä ihmisiä somessa tms. seuraa toisin kuin vielä pari vuotta sitten. Tuli vaan silloinkin välillä mietittyä, että onkohan se kaiken sen arvoista, mutta ehkä se sitten joillekin on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tää oli mukava tehdä :) Joo siis kyllä! :D Tollaset ihmist ei oo kyllä mistää kotosin!

   Poista
 4. Tää on kyllä kivan olonen haaste! Mäkään en kyllä oo koskaan aatellu, että mulla ois brändiä ihan vaan bloggauksen takia :D

  🖤:llä valoloytyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Olipa mielenkiintoinen postaus ja kiitod haasteesta!<3 uskon että jokainen valehtelee hieman blogissa tai somessa, mutta ei se ole niin justiinsa :D Sitten jos oikeesti koittaa vaan mennä toisten siivellä ja ajattelee kaikki hetket blogin tai Instakuvien kautta niin voi puhuja jo oikeasta ongelmasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä! <3 Varmasti joo hiukan, tai en tiedä onko se edes valehtelemista :D Jep samaa mieltä :)

   Poista
 6. No et sitten paljoa valehtele! Miusta tuo on hyvä periaate, ettei ihan kaikkea edes laita someen ja voi poistella vanhoja juttuja, jos ne ei enää tunnu omilta :) En ymmärrä, miksi somessa edes pitäisi jakaa kaikki maailman asiat - somekanavien on kuitenkin usein tarkoitus inspiroida eikä valottaa kaikkia henkilökohtaisia asioita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en! :D Someen ei munkaan mielestä tarvitse ihan kaikkea laittaa :)

   Poista
 7. Olipa kiva lukea tää postaus sun blogista! :) Tykkään sun someista just siks kun ne on niin aitoja ja tietty ihanat kuvat ja matkustus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Ja heii ihanasti sanottu, kiitos samoin <3

   Poista
 8. Vitsi oli kiva lukea näihin kysymyksiin vastaukset. Itse ainakin tykkäsin koko postaus ideasta! Sun IG on ihana, kun kuvat sopii feedissä yhteen. Siinä on asia, missä mulla on itsellä harjoiteltavaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla:) Mä tykkään myös tästä! Kiitos samoin <3

   Poista
 9. Näitä haastepostauksia on ollut kyllä tosi kiva lukea :) Tämän idea oli ainakin melko omaperäinen sekä mielenkiintoinenkin!

  Musta on myös ihanaa, miten moni ihminen kuitenkin laittaa esimerkiksi Instagramiinsa meikittömiä kuvia :) Tuntuu että elämä pyörii nykyään tosi paljon meikkien ja hyvältä näyttämisen ympärillä, mutta mun mielestä on myös ihanaa nähdä ihmisten aitous. Tietysti ihailen niitäkin, jotka tekevät aina aivan upeita meikkejä, mutta ei se meikittömyys ja luonnollisuuskaan ole ollenkaan pahasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon tykännyt näistä :) Jep totta!

   Kyllä, sitä luonnollisuutta on myöskin ollut ihana nähdä somessa :) Kuitenkin me kaikki ollaan myös kauniita ilman meikkiäkin! Niinpä <3

   Poista
 10. Ihana sinä, tosi hyviä vastauksia! :) tota viimeistä kohtaa lukiessani mä aattelin että sä oot kyllä aina matkustamassa sellaisiin ei-niin-trendikkäisiin paikkoihin! :D tai siis että et mee paikkoihin jotka on in, mikä on ihan mahtavaa, mutta sun jälkeen kaikkiin kohteisiin tekee mieli lähteä itsekin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Elli! <3 Haha aijaa :D No kyllä niitäkin onneksi löytyy, mutta myös näitä ei niin suosittuja. Ja heii tosi kiva kuulla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥